torstai 14. kesäkuuta 2018

Siivet liekeissä, osa 08


[Tämä on sarja postauksia, joihin kirjaan jokaisen havaitsemani asian, joka saa minut aina vain vakuuttuneemmaksi siitä, että paremmat enkelinsä kadottanut ihmiskunta ajaa itsensä kohta seinään ihan ilman ulkopuolista apua. Myöhemmin näihin voi soveltaa siinä määrin jälkiviisautta kuin mahdollista. Jos on ketään enää soveltamassa yhtään mitään.]

”China is reportedly looking to line up other countries against the U.S. in a pending trade war, after the White House announced an unexpected move forward on trade tariffs, the Wall Street Journal reported Wednesday.
The countries in question are mostly in Europe and Asia, where companies could benefit from China's plans to give foreign companies more open access to its markets.”

Tämä seuraava on sitten huumoria, tiedoksenne. Pakko sanoa tämä ääneen, koska eihän tässä maailmassa enää tiedä mikä on vakavaa ja mikä hupaisaa:

Huumoria saisi olla myös se, että Kreikan presidentti ja parlamentti ovat kaataneet pm Tsiprasin luotsaaman sopimuksen, jolla Kreikan naapurimaata alettaisiin kutsua Pohjois-Makedoniaksi. Tämä nyt sitten kuulemma loukkaisi kreikkalaisten kunniaa ja itsetuntoa joten diili palautuu happamien ähkyjen kera virkamiesten riitapöydille. Tätähän Kreikan valtio ja ihmiset ja koko etelä-Balkan juurikin tarvitsevat. 

Vähän jenkkilän ilmapuntaria tähän väliin:

Trumpin kannatus USAssa on asettunut n 42-43 % ja vastustus n 52-53 % paikkeille. Heilahdukset pieniä, yksikin pros.yksikkö noista raameista suuntaan toiseen näkyy isona muutoksena. Mikään reaalimaailman tapahtuma ei näytä tasoihin vaikuttavan.

Jos taloutta katsoo, Trump on ilonamme vielä seuraavat 6,5 vuotta. Keskeisten amerikkalaisten indeksien arvo on 14-25 % korkeammalla kuin 12 kk sitten ja edelleen nousussa, työttömyys niin alhainen kuin realistisesti voi olla. Lukujen sisällä on aikapommeja kuten ylikuumenneita talousodotuksia ja surkeasti palkattuja silpputyömarkkinoita, mutta näillä merkeillä keskiluokka ei ihan heti lähde vaihtamaan hevosta.

Takaisin uutisvirtaan:

Republikaanipuolue ei enää ole perinteinen ideologinen puolue. Se on nyt presidentti Donald J. Trumpin puolue, maltillisten vastarinta on ohi. Tämä on oikeasti karmivaa. Die Party von Trump ist geboren:



Kaiken tämän trumpituksen keskellä on syytä muistaa, että RUS ja CHN eivät kerro, millaista uusien Pimeiden Vuosisatojen suunnitelmia heillä on. Nämä postaukset olisivat pitempiä, jos noiden maiden synnit olisivat näkyvämpiä. Trump on helppo maali siksi(kin), että seisoo avoimessa maisemassa ottamassa mätiä tomaatteja vastaan, toisin kuin nuo viekkaammat veijarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit käyvät moderoinnin kautta ennen julkaisua.