keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Siivet liekeissä, osa 07

[Tämä on sarja postauksia, joihin kirjaan jokaisen havaitsemani asian, joka saa minut aina vain vakuuttuneemmaksi siitä, että paremmat enkelinsä kadottanut ihmiskunta ajaa itsensä kohta seinään ihan ilman ulkopuolista apua. Myöhemmin näihin voi soveltaa siinä määrin jälkiviisautta kuin mahdollista. Jos on ketään enää soveltamassa yhtään mitään.]

Paluu arkeen. 

HS selvitti selkeästi, että pääministerimme on valehdellut, ja aika isossa asiassa:

Toki on hyvä uutinen että Janitskin ja Bäckman on saatu oikeuden eteen. Paskempi juttu on se, että saivat toimia vihaa, väkivaltaa ja pelkoa lietsoen niin kauan ja että faneja riittää edelleen - myös oikeustalolla:

Ikonien kaataminen on tarpeellista mutta helvetin ikävää. Tänään meni Einstein:

Trump’n’Kim in B-movie Hollywood. Tätä on politiikan mediapeli isossa maailmassa. Sisältää amerikkalaisen propagandavideon - lähesty hanskat kädessä:

(Pieni välihavainto: oletteko huomanneet että uutiskielessä Yhdysvallat ei tee nykyisin mitään vaan Trump tekee. Ja jopa Singaporen-sopparin tekstissä se on Trump, ei USA, joka takaa P-Korean turvallisuuden. Wtf?)

Venäjän palkkamurhaajat taitavat olla ihan normiduunareita Kremlin palkkalistoilla:

Ai niin Trump. Kumpi sai enemmän kotiin vietävää eilen? No mitä arvelette:


ja ylihuomenna rävähtää uusi tullisatsi Kiinalle - mitäs Pekingistä kunhan Kimin kanssa on ihquu:


RealClearPolitics ja Bloomberg kertovat, että se Singaporen reissu ei ole vaikuttanut sitä eikä tätä DT:n kotimaassa, ei markkinoihin eikä kannatukseen. Tämä nyt muuten vaan tiedoksi. Hoh hoijaa. Apokalypsi saa edelleen odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit käyvät moderoinnin kautta ennen julkaisua.